Tvarohový krém s borůvkami
Popis
Tvarohový krém. Skladujte při teplotě 4°C až 8°C. Výrobek k přímé konzumaci, bezlepkový.
Složení: 83% tvarohový krém (55% tučný tvaroh, jogurt bílý, jogurtová kultura Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp.thermophilus), kultura ABT, 17% ovocná složka (cukr, 30% borůvky, voda, zahušťovadla (kukuřičný škrob, pektiny), 0,66 % koncentrát borůvkový (5% ovoce), koncentrát z mrkve a ibišku, přírodní aroma).
Průměrné výživové hodnoty ve 100g – 607 kj, 145 kcal
Tuky 7,2g, z toho nasycené mastné kyseliny 4,8g
Sacharidy 14,0g , z toho cukry 11,7g
Bílkoviny 6,1g
Sůl 0,1g